11 Şubat 2013 Pazartesi

Windows 7 İçin İnternet Explorer '10' İndir



Gectigimiz günlerden İnternet Explorer 10'un Windows 8 ile birlikte geldıgını soylemıstım. Windows 7 için ise ne zaman İnternet Explorer 10'un cıkacagını soran arkadaşlarımız olmuştu. Artık beklemelerine gerek kalmadı. İnternet explorer 10'un bazı ozellıklerı sunlar:
  • Daha hızlı açılması.
  • Sayfaların anlık yuklenmesı.
  • Şık ve estetik tasarımı.
  • Modern durusu ıle tum sıtelere uyum sağlar.
  • Goruntu yumuşatma ozelligi.(Yazıları ve Resimleri daha iyi gorursunuz..)
  • Javascript,Css gibi görsel bilgisayar dillerini yansıtabılıyor.(İnternet Explorer 9 bazı siteleri bozabılıyordu.)
Ve bunlardan ne önemlisi ise Windows Apps'ye gırdıgımızde herhangi bir uygulamayı açtığımızda, sol tarafta Windows Mağazasında Görüntüle butonunu goruruz. Cogu arkadaş Mozilla,Chrome gibi tarayıcılarda neden calısmadıgını sorarlar. Bu ozellık yanı İnternet Tarayıcısı'ndan Bilgisayarınızdaki mağaza'ya geçiş yapmayı sadece İnternet Explorer 10 sağlayabılıyor.

İndirme Linki: http://adf.ly/IvKFN

İlgili Aramalar: win 7 ie 10,windows 7 internet explorer 10,windows 7 için internet explorer,windows 7 internet explorer 10 indir,windows 7 internet explorer 32 bit indir,windows 7 internet explorer 64 bit indir,windows 8 internet explorer 10 indir,bedava internet explorer indir,ücretsiz internet explorer 10 indir, download,windows xp için internet explorer 10 indir,internet explorer 10 nasıl kullanılır,microsoft internet explorer 10 indir,internet explorer download,bedava internet explorer 10 indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder