21 Şubat 2013 Perşembe

iTunes 11.0.2 32 - 64 Bit Full İndir



Tüm dijital müzik ve videolarınızı oynatıp yönetebileceğiniz, Mac ve PC için Apple tarafından geliştirilen ücretsiz medya oynatıcısı ve yöneticisi iTunes, Apple'ın en son teknolojiye sahip, yeni taşınabilir müzik aygıtları olan iPod ve iPod touch modelleri, günümüzün en popüler telefonu olan iPhone ve Apple TV gibi ürünleriyle birlikte gelişimine son hızla devam ediyor.

Müzik arşivi yönetimi konusunda basitliği ve sade arayüzü ile en çok kullanılan programlardan birisi olan iTunessahip olduğu geniş seçenekler ve gelişmiş özellikleri ile kullanıcılara birçok hizmet sunuyor. iTunes müzik dükkanı üzerinden hem Mac hem Windows kullanıcılarına online müzik alışverişi imkanı sağlayan yazılım en ünlü müzik şirketleri ve bağımsız plak şirketleriyle anlaşmalı olarak şarkıları kullanıcılarının beğenisine en uygun fiyat ile sunuyor.


İndirme Linki 32 Bit: http://adf.ly/JY7al

İndirme Linki 64 Bit: http://adf.ly/JY7dO

İlgili Aramalar: itunes indir,itunes 11 indir,itunes 11 download,itunes 11.0.2 güncelleme indir,itunes 11 full indir,itunes tek link indir,itunes 12 indir,itunes  son sürüm indir,itunes  tek link full gezginler-tamindir,itunes  tamindir,itunes 32 bit indir,itunes 64 bit indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder