16 Mart 2013 Cumartesi

Sniper Ghost Warrior 2 Full Torrent



Sniper Ghost Warrior 2 eski oyunu tamamen geride bırakmış.Bu sefer daha gerçekçi efektler,silahlar,adamlar... Bu oyunda yine görevleri bizleri bekliyor.Ama oyun ertelenmişti.City Interactive tarafından yapılan resmi ve kesin açıklamaya göre serinin ikinci oyunu Sniper Ghost Warrior 2 önümüzdeki 2 ay içinde sevenleriyle olacak. Sadece bir çıkış aralığından ziyade kesin bir çıkış tarihi veren City Interactive yapılan ertelemeden dolayı da üzgün olduklarını gelecek muhteşem bir Sniper Ghost Warrior 2 hayranlarının gönlünü alçağını söyledi. Sürekli yeni bir erteleme yaşayan Sniper Ghost Warrior 2 için yapılan bu yeni çıkış tarihide bizleri pek heyecanlandırmadı açıkçası.

Çünkü sürekli ertelenen yapımın neredeyse 6-7 ay önce çıkmış olması gerekiyordu zaten. Can sıkıcı durumun farkında olan City Interactive yaptığı resmi ve kesin bir açıklama ile Sniper Ghost Warrior 2’nin 18 Mart 2013 tarihinde çıkacağını net bir şekilde hayranlarına duyurmuştu.Ama bu sefer Microsoft Windows,PlayStation 3,PlayStation Vita,Wii ve XboX360 konsollarında oynanabilecek.Yani Call of Duty veya Battlefield oyunlar gibi etkilemeyeceğini biliyoruz.

Tanıtım Videosu:





İndirme Linki: http://adf.ly/KwicX

Rar Sifresi: www.gezginler-tamindir.blogspot.com

İlgili Aramalar: oyun,sniper oyun indir,snpier ghost warrior indir,sniper ghost warrior full torrent indir,sniper ghost warrior 2 torrent flt full tek link download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder