28 Ocak 2013 Pazartesi

Celal İle Ceren Full İzle - Full İndir HD [Ekim 2013 Güncel]



Film babasının dükkanında çalışan Celal’le, büyük bir yapı markette departman sorumlusu olan 6 yıllık sevgilisi Ceren’in ilişkisini komik bir dille seyirciye aktarıyor. Gökbakar’ın yeni kurduğu Çamaşırhane şirketinin yapımcılığını üstlendiği, kardeşi Togan Gökbakar’ın ise yönettiği film, argo ve küfürlü repliklerden dolayı 13+ yaş sınırıyla gösterime girecek.

300’ün üzerinde kopyayla 18 Ocak’ta gösterime girecek olan filmin basın gösterimi dün Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Sinema eleştirmenleri genel olarak eğlendiklerini ifade ettikleri filmin, “Recep İvedik” serisinin gişedeki başarısını yakalayamayacağı konusunda birleşti. Galaya, Hülya Avşar, Yeşim Salkım, Hakan Altun, Gönül Yazar, Hamdi Alkan ile çok sayıda ünlü katıldı. Komedi filminin 18 Ocak'da vizyona gireceği belirtildi.

FİLMİ İZLE: http://1tk.us/kM2

İlgili Aramalar: celal ile ceren izle,celal ile ceren indir,celal ile ceren filmini indir,ceren,celal,film,indir,download,celal ile ceren filmi download,celal ile ceren full film izle,celal ile ceren full film indir,celal ile ceren full ,celal ile ceren gezginler indir,celal ile ceren tamindir indir,celal ile ceren bedava indir,celal ile ceren hemen indir,celal ile ceren hemen download,celal ile ceren ücretsiz indir,celal ile ceren ücretsiz download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder