16 Aralık 2012 Pazar

Vimeo Video Downloader Full Tek Link


Vimeo Video Downloader, vimeo (vimeo.com) videolarını tek tık ile bilgisayar, iPod ya da diğer mobil cihazlar için uygun olan .avi, .mpeg, .wmv, .flv gibi formatlara dönüştüren ücretsiz bir program.



Boyut: 3.4 MB
Yapımcı: Chermin Software
Dil: İngilizce

 







Assasin's Creed ||| Full İndir - Torrent + Partlı

Tarih 1775 gösteriyor, Cesur, genç bir savaşçı vatanını korumak için savaşıyor. Ancak toprakları için verdiği bu mücadele onun Usta Suikastçi haline geleceği olağandışı bir yolculuğa dönüşüyor. Bu yolculuk ülkenin kaderini değiştirebilir. Oyunda İsminiz Connor, Kızılderili bir anne ve İngiliz bir babanın savaşçı oğlusun. Koloniler devrime yaklaştıkça hayatınızı kabilenizin özgürlüğüne adayacaksın, yeni bir devrim yaratmak için kendini ortaya koyacaksın. Yolculuğunuz sizi kanla kaplı savaş alanlarından kalabalık şehir caddelerine, tehlikelerle dolu yaban arazilerine ve ötesine götürecek. Yalnızca tarihe şahit olmakla kalmayacak, tarihi siz yazacaksınız.




 ------------------------------------------------

Turbobit Partlı Full İndir

http://turbobit.net/hadq4eyo4lzt/000...art01.rar.html
http://turbobit.net/5bxm4z7yre6k/000...art02.rar.html
http://turbobit.net/4ppgpbjeep18/000...art03.rar.html
http://turbobit.net/p5zsjkdnghmg/000...art04.rar.html
http://turbobit.net/j6tg75rdijxo/000...art05.rar.html
http://turbobit.net/38bvtimk4l2c/000...art06.rar.html
http://turbobit.net/iw1cdxdgdbe0/000...art07.rar.html
http://turbobit.net/0gzuwcyh6fw5/000...art08.rar.html
http://turbobit.net/bksnc944bvdl/000...art09.rar.html
http://turbobit.net/0zkf3elh00yi/000...art10.rar.html
http://turbobit.net/3v5smh38o5ko/000...art11.rar.html
http://turbobit.net/su696zkzfjop/000...art12.rar.html
http://turbobit.net/0nxbeclf8ud3/000...art13.rar.html
http://turbobit.net/4cfxu7vqt1x3/000...art14.rar.html
http://turbobit.net/571cemw5pakw/000...art15.rar.html
http://turbobit.net/5ym30p1c3byc/000...art16.rar.html

 NOT: Turbobitten premium lınk olusturmak ıcın premium link generator yazımızı okuyun..

Need For Speed Most Wanted 2 Full İndir - Download [Guncellendı]

 



Asagıdakı guncel linklerden dosyaları ındırebılırsınız. Kurulum ıcınde vardır...

GÜNCEL LİNKLER
-----------------

PART 1 : http://adf.ly/JEalX
PART 2 : http://adf.ly/JEamz

LİNKLER GUNCELLENDİ!!!!!!!!!!

NOT: Turbobitten sınırsız ve yuksek hızda ındırmek ıcın Turbobit Premium Link Generator yazımızı okumanızı tavsıye ederız !

AVG Antivırus Free Edition

 
AVG Anti-Virus Free Edition, popüler bir ücretsiz antivirüs programıdır. Sık sık güncellenen virüs veritabanı sayesinde yeni çıkan virüslere karşı etkin bir koruma sağlayan AVG Free, dünya çapında milyonlarca kullanıcının bilgisayarlarını korumak için tercih ettiği, virüs tespit etmede ve temizlemede başarılı bir güvenlik çözümüdür.
Kullanımı kolay bir antivirüs programı AVG Free, sisteminizi yormaz. Programda otomatik güncelleştirme, elle (manuel) virüs tarama, açılan dosyaları ve çalışan programları gerçek zamanlı olarak virüslere karşı analiz etme, ücretsiz virüs veri tabanı güncelleştirmeleri, virüs bulaşmış dosyaları karantinaya alan AVG Virus Vault ve etkin virüs temizleme gibi özellikler bulunmaktadır.
Not: AVG Anti-Virus Free Edition programının 64-bit sürümü de bulunmaktadır.
AVG Anti-Virus Free Edition 2012 sürümünde virüs veri tabanı güncellenmiştir.

Boyout: 141.92
Yapımcı: AVG Technologies
Dil: İngilizce

AVG Antivırus Full Download Tek Link İndir

NOT: Yuksek boyutlu dosyaları daha hızlı ındırmek ıcın Hızlandırıcılar bolumumuze goz atmayı unutmayınız..

15 Aralık 2012 Cumartesi

Firefox 17.0.1 Full Tek Link Download



Web'de gezinmeyi en iyi şekle sokmak için pek çok şahane özelliği bir araya getirdik. Gezinmek  Daha Kolay, Yüksek Performans, Gelişmiş  Güvenlik, Güçlü Kişiselleştirme, En Yeni Teknolojiler, Evrensel Erişim.

Firefox  ile gelen en ilgin özelliklerden biri kuşkusuz Aurora özelliği. "Web geliştirici > İnceleme" bölümünden ulaşabileceğiniz bu özellik sayesinde görüntülemekte olduğunuz web sayfasını 3 boyutlu hale getirebiliyorsunuz.




Yandex Browser 1.1 Full Download - İndir

Daha önce yazdıgımız yazılarda Yandex.Browser'ın rusça sürümünün çıktığını söylemiştik. Şimdi ise Browser'ın türkçe sürümü tam olarak çıkmış bulunuyor. Şu an için Yandex.Browser'ın Windows için

1.1 sürümü bulunmakta.
Sade ve hızlı tasarımıyla resimde de gördüğünüz gibi internet bağlantılarınız yavaş olsada tüm sitelere
hızlı bir şekilde girebileceksiniz.. Bu özellik Turbo Mod'dur.
Widgetlarıyla ise hava durumu,trafik,twitter,facebook vb. sosyal paylaşım siteleri veya haber siteleri elinizin
altında olacak..
Virusten koruması ile yandex'ın güvenlık protokolu ile bilgisayarınızda kaspersky olmasa bile girdiginiz
tum sıtelerı tarar ve ondan sonra acar. Eğer virus bulunmussa siteleri acmaadan once sizi bilgilendirir..
Tüm ayarlarınızı taşıyabilirsiniz.. Google chrome,safari,mozilla firefox vb. tarayıcılardan tüm ayarlarınızı
favori sitelerinizi anında ve kolayca Yandex.Browser'a tasıyabılırsınız..
Website çevirisi ile ister tüm siteyi isterseniz de seçtiğiniz kelimeyi veya cümleyi herhangi başka bir siteye
yönlendirilmeden anında istediğiniz dile çevirebilirsiniz..
Kendiliginden gelen ipucları sayesinde ''akıllı satır'' uygulaması ile tüm sitelere kolayca erişebilirsiniz...


Winamp 5.63 Full Download - İndir

|MP3 player programları içinde en çok tanınan ve kullanılan Winamp programının yeni ve full sürümü. Winamp ile hem müzik dinleyebilir hem de video izleyebilirsiniz. Winamp yeni sürümü ile birlikte Bento adında yeni bir arayüze kavuşmuş.

Ipod vb. aygıt desteği, albüm kapak resmi desteği, dinamik şarkı önerileri, mp3 surround ses desteği ve otomatik etiketleme özelliği de yeni özellikleri.







QuickTime Tek Link Full Download - İndir

 


QuickTime çeşitli biçimlerdeki sayısal görüntü, ses, yazı, animasyon, müzik, resim dosyalarını işleyen, Apple Computer tarafından geliştirilen bir çoklu ortam teknolojisidir.

Genel sanının aksine QuickTime sade bir oynatıcı olmaktan öte, bir çokluortam mimarisidir. Yeni içerik yaratma (planlanmış içeriğin elde edilmesi, kaydedilmesi), üretim (içeriğin dağıtılabilecek hale getirilmesi) ve dağıtım özelliklerine sahiptir. Bu süreçler kapsamında QuickTime'dan gerçek zamanlı yakalama, montaj, içe-dışa aktarma, sıkıştırma, son hazırlık, dağıtım, yayın ve ortam dosyalarını oynatma için yararlanılır. Özetle profesyonel üretime yönelik bir teknolojidir, son kullancıların bildiği şekli QuickTime Player adıyla bilinen oynatıcıdır.

Boyut: 38.6 MB
Dil: İngilizce
Yapımcı: Apple

Angry Birds 2.0.2 Android Full Download (.Apk)

Angry Birds 2.0.2 download



Tahmin edersiniz ki bu oyunda bi hayatta kalma mücadelesi vardır öncelikle aç gözlü domuzların yumurtaları çalmasına izin vermemeniz gerekmektedir.Tabi ki sizin buradaki göreviniz benzersiz güçlerinizle o domuzları yumurtalardan uzak tutmaktır.Mantık,beceri ve kuvvetinizi tam anlamıyla konuşturabileceğiniz bu oyunu oynamaktan şahsen kendim oldukça büyük keyif alıyorum.Ancak oyunda ki tek problem bizlere göre oyun içerisinde ki reklamlar her ne kadar bazı zamanlarda size zorluk çıkarsalar da eminim ki ilerleyen dönemlerde yeni versiyonlarıyla bu sorunlarda sizler için bir çözüme ulaşacaktır.


Tamamen bağımlılık yapacağını bilmenizi isterim bunu sizler için yapmış olduğumuz testlerden biliyorum ki o günden itibaren halen bu oyunu oynamaktan vazgeçemiyorum.
Oyun sürükleyici ve eğlencesi bol bir android oyunudur.Ne kadar zorlu olursa olsun oyunun adil şartlar altında sürmesi ise tabi ki ki en önemli ve en güzel özelliğidir.o yüzden Angry Birds mutlaka oynamanız ve telefonunuz da bulundurmanız gereken bir android oyunudur.

GOM Player Full Tek Link Download - İndir



GOM Player (Gretech Online Movie Player), popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır. GOM Player sisteminizde kuruluysa başka bir çözücü (codec) paketi yüklemenize gerek yoktur, eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir.

GOM Player yazılımının en önemli özelliği her video dosyasını sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabilmesidir. Henüz indirme işlemi tamamlanmamış video dosyalarını dahi indirildiği kadarıyla görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır, bozuk video dosyalarını da oynatabilmektedir. DVD ve VCD disklerinizi oynatabilir, film ile aynı isimdeki altyazıları otomatik olarak gösterebilir.

Altyazı ile ilgili çok gelişmiş bir destek sunar, kendi içerisinde tümleşik olarak bir altyazı editörü de barındırmaktadır. Programın kurulumundan hemen sonra gelen sihirbazı ile bilgisayarınız için en uygun şekilde kullanabilmenizi sağlar. Neredeyse tüm video ve ses formatlarını çok hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar.

Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır. Son derece kolay bir kullanıma ve basit bir arayüze sahip GOM Player yazılımının en beğendiğimiz özelliklerinden biri de kablosuz fare ile kolaylıkla yönetebilmesidir.

Boyut: 9.9 MB
Dil: İngilizce
Yapımcı: Gretech Corporotion


GOM Player Full Tek Link Download - İndir

M.A.R.S Online Full İndir

M.A.R.S 

3D MMOTPS oyunu MARS Online açık beta testine başladı. “Mass Efect”, “Gears of War”, “Unreal Tournement” gibi efsaneleşmiş shooter oyunlarının geliştirilmesinde kullanılan Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilen MARS Online yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Boyut: 1.77 GB
Dil: Türkçe
Yapımcı: Gametolia


NOT: Fazla boyuttakı dosyaları daha hızlı ındırmek ıcın Hızlandırıcılar bolumumuze bakamyı unutmayınız..

Windows 7 Final Fantasy Teması Full Tek Link Download - İndir

,


Eğer Turbobıt'te İndirirken Beklemek İstemiyorsanız Burayı tıklayın. Ve yazıyı okuyun

GTA San Andreas Türkçe Yama Full Tek Link

tempraafisi 

Gta san andreas oyununun tamamını turkce yapan ozel bır eklenti...


McAfee Antıvırus Programı 2011 Full Tek Link İndir

 

Her gün binlercesi oluşturulan yeni virüsler varken, geleneksel güvenlik güncellemeleriyle yetinmek artık yeterli değildir. Rakiplerinin tersine, özel McAfee Active Protection™ teknolojisi yeni ortaya çıkan tehditleri milisaniyeler içinde analiz edip anında engelleyerek korumanızda boşluk olmamasını sağlar.  

Boyut: 4 MB
Dil: İngilizce/Türkçe
Yapımcı: McAfee


Eset Nod32 Antıvırus 32/64 Bit Full Download

 

Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.

 Windows XP işletim sistemi için idealdir, ayrıca eski Windows sistemler, MS-DOS, dosya sunucuları, e-posta sunucuları ve daha fazlasını da destekler.

Boyut: 49.6 MB
Yapımcı: ESET
Sürüm: 5.2.9.1
Dil: Türkçe


Flash Oynatıcı Full Tek Link Download - İndir

 
Macromedia Flash formatlı dosyaları ve medya dosyalarını çalıştırabilmenizi sağlar. Bilgisayarınıza video paylaşım sitelerinden indirdiğiniz videolarınızın tamamını bu programla açabilirsiniz. Flv,mp4,swf,mp3 gibi formatları destekler.

Ayrıca Medialplayer özelliği ile .asf, .asx, .avi, .wav, .wax, .wma, .wm, .wmv, .m3u, .mp2v, .mpg, .mpeg, .m1v, .mp2, .mp3, .mpa, .mpe, .mpv2 gibi standart medya formatlarına sahip dosyaları çalıştırabilirsiniz. Dvd filmlerini izleyebilirsiniz. Playlist ile klasörlerdeki dosyalarınızı daha kolay açabilirsiniz. Online Tv Player özelliği ile Tv kanallarını izleyebilme olanağı da sağlar.

Boyut: 467 KB
Dil: - 
 Yapımcı: DigitalWeb
Sürüm: 1.0.0.3

Google Earth 6.2 Full İndir

 
Google Earth programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dahi görebilir hatta çok meşhur dünya şehirlerinin içerisinde üç boyutlu binaların arasında dolaşabilirsiniz. Google Earth ayrıca size banka, okul, hastane vb. ihtiyacınız olabilecek önemli tüm yerlerin konumlarını da gösterebiliyor, bununla birlikte mesafeler arasını hesaplayabiyor.

Yeni versiyonuyla birlikte dünyanın her yerindeki tarihi görüntüler, denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri, Ses kayıtlı basit tur imkanı da sunuyor. Onlarca yıllık tarihi görüntülerle küresel değişiklikleri görün ve Okyanusun derinliklerine dalın. Dünya haritasından çok öte olan Google Earth ile dünya artık küçülecek...
Boyut: 23.6 MB
Dil: Türkçe
Yapımcı: Google



Adobe Dreamweaver CS6 Full Tek Link İndir

 

Adobe® Dreamweaver® CS6 web tasarım yazılımı, web siteleri ve mobil uygulamalar oluşturma ve düzenlemeye yönelik kolay anlaşılır görsel bir arabirim sunar. Sayfalarınızı platformlar arası uyumluluk için tasarlanmış akıcı ızgara mizanpajı özelliğini kullanarak oluşturun. Tasarımlarınızı yayınlamadan önce Çok Ekranlı Önizleme panelinde gözden geçirin. Adobe® Dreamweaver® CS6 yazılımındaki arttırılmış FTP performansı sayesinde kapsamlı dosyaları daha verimli bir biçimde aktarın. Çalışmalarınızı HTML5 kodunu işleyen güncellenmiş Canlı Görünüm ve Çok Ekranlı Önizleme panellerinden yararlanarak kontrol edin.

Boyut: 286.7 MB
Dil: İngilizce
Yapımcı: Adobe


NOT: Boyutu yuksek dosyaları daha hızlı bır sekılde indirmek için Hızlandırılar bölümüne göz atmanızı tavsiye ederiz..


cFosSpeed Full Tek Link Download

 

cFosSpeed veri hacmini artırır ve ping'inizi düşürür. İnternet'e bir akıştan fazlasıyla bağlandığınız her zaman, cFosSpeed trafiği optimize edecektir.

JDownloader Full Tek Link İndir

 

JDownloader ile Rapidshare.com, megaupload.com gibi tek tıklamalı barındırıcılardan dosya indirmeyi Premium hesabınız olmaksızın kolaylaştırır. Sizlere çoklu paralel indirme, captcha algılama, otomatik dosya çıkartma ve daha bir çok ek özellik sunar. Tabii ki JDownloader kesinlikle ücretsizdir. Ek olarak JDownloader “link şifreleme” site desteği sunuyor, tek yapmanız gereken şifrelenmiş linkleri eklemek ve JD gerisini sizler için hallediyor. JDownloader CCF, RSDF ve yeni olan DLC aktarım özelliklerine de sahip.  

Sürüm: 0.9581
Dil: Türkçe
Yapımcı: JD Takımı
Sistem: Win Vista/7/8/xp





PlanetSide 2 Online Oyunu Full Tek Link İndir

http://www.theaveragegamer.com/wp-content/uploads/2012/06/Planetside-2-Promo-Art.jpg 
 
 
PlanetSide 2 çok oyunculu büyük savaşlar, yardımına koşulacak uzak imparatorluklar ve yoğun kara ve hava mücadelesinin ortaya çıktığı devasa kıtalar gibi orijinal oyunun tüm çığır açan özelliklerine, modern oyuncuların FPS'den ve MMO türlerinden bekleyeceği özellikleri eklemektedir. Gelişmiş teknolojisi, yıllardır biriken oyuncu görüşleri ve Forgelight™ adlı yeni SOE tescilli MMO oyun motoru sayesinde, PlanetSide 2, devasa savaşlar, geniş özelleştirme seçenekleri ve büyük bir toplulukla birlikte gerçek anlamda rekabetçi ve içgüdüsel bir FPS deneyimi sunar.

Auraxis kıtalarında binlerce oyuncu bir araya gelerek devasa savaşlarda imparatorlukları için kritik toprakların ve önemli kaynakların kontrolünü ele geçirmeye çalışacak. Geniş bir beceri ağacı ve serbest sınıflara dayalı bir sistem ile oyuncular askerlerini, silahlarını ve taşıtlarını oyun tarzına ve takımının, outfit (birliğinin) veya imparatorluğun ihtiyaçlarına göre özelleştirebilecek. Savaşlar günler veya haftalar boyu sürebileceği için, oyuncuların uzun süreli stratejik ve taktiksel inisiyatiflere yönelik ittifaklar ve özel dövüş outfits (birlikleri) kurması gerekecek. Hava ve kara mücadelesiyle savaşlar hiç olmadığı kadar büyük ve yoğun olacak.
-------------
Boyut: 19.7 MB
Tür: Kurulum Sihirbazı
---------------

Turbobit Premium Link Generator


Bildiginiz uzere turbobıt'ten program veya bir dosya indirirken 10 dakika beklememız gerekıyor. 10 dakıka yetmezmıs gıbı bırde uzerıne 1 dakıak daha beklıyoruz. 
Artık turbobıtten dosya ındırırken bekleme suresı olmayacak. Nasıl dersenız turbobıt generator sitelerine girerek turbobıt linklerınızı premiuma cevıreceksınız.
Alttakı sıtelere gırerek lınkerınızı premıum yapabılırsınız.



Winrar Türkçe Full Tek Link İndir - 64/32 Bit

 

En çok kulllanılan sıkıştırma programı winrar son sürümü ve türkçe olarak karşınızda…Rar,Zip,Cab,Tar,gz,İso,7z ve daha bir çok uzantıyı destekleyen winrar üstün başarısıyla tatmin ediyor.

Sürüm: Full
Dil: Türkçe

Kurulum:

1- işletim sisteminiz 32 bit ise wrar393tr.exe 64 bit ise winrar-x64-393tr.exe çalıştırın ve kurun.
2- Keygen.exeyi çalıştırın ve genrateye tıklayın size bir dosya verecek kaydedin
3- rarreg.key adındaki o dosyayı  windows 7 ise : C:\Users\Kullanıcı adınız\AppData\Roaming\WinRAR  yapıştırınwindows xp ise büyük ihtimal C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Application Data  içindeki yere atınız.
 4- Programı açabilirsiniz

----------------------------------------------------------

Winrar Türkçe Full Tek Link İndir - 32 Bit

Winrar Türkçe Full Tek Link İndir - 64 Bit

İnternet Download Manager Tek Link Full İndir



Bildiginiz uzere internet download manager (idm) cok kisi tarafından kullanılan bir hızlancıdır. 
Full ve tek link surumunu sızlerle paylasalım dedık. 
Alttan ındırebılırsınız...


Bozuk CD Calıstırma Programı (Cd Recovery)

 


Bu program (Cd Recovery Toolbox) sayesinde bozuk ve çalışmayan cdleriniz artık çalışacak..

Youtube Video İndirme Programı Full Tek Link

 

 Arkadaslar bu yazımda sizlere Free Youtube Video Downloader programını tanıtacagım. Benımde kullandıgım cok guzel bır program . Kullanımı cok kolay. Bu program sayesinde youtube'daki butun videoları çok hızlı bir bicimde indirebilirsiniz.. 

1. Linki yapıştırın.. 2. Videonun uzatısını seçin 3. Ayarları kendinize göre yapın 4. İndir butonuna tıklayın (Genelde otomatik olarak başlar..) Kendim bilgisayarımda taradım ve upload ettim link aşağıdadır.. Kesinlikle Virüs Bulunmamaktadır. 

----------------------

Dosya Boyutu: 23.68 MB[MegaBayt] 
Versiyon: 3.1.35
 Yayıncı:
 Chermenin Software, Inc. 
Sistem: Vista/7/Xp/8
 ----------------------

Counter-Strike 1562 Adet Map İndir

 

Counter-Strike 1.6'da oynana butun mapları ındırmek ıcın asagıda verdigimiz siteye gırerek ıstedıgınız mapları uzerıne tıklayarak ındırebılırsınız...
Sitede sorun olursa yorum kısmından bızlere ulasabılırsınız..


Cs 1.6 Map Sitesine Gir

Windows 7 Orjinal Yapma 11 Ekim Güncellendi!



Alttaki linkten windows 7'yi orjınal yapmak ıcın kullanılan RemoveWAT 2.2 sürümünü indirebilirsiniz..

Nasıl Kullanılır:

1- Winrar dosyasından çıkartın.
2- RemoveWat.exe dosyasını çalıştırın.
3- Windows sizden izin isteyecektir, “Yes” diyerek programı çalıştırıyoruz.
4- Aşağıda çıkan pencereden Remove Wat butonuna tıklıyoruz.

GÜNCEL!!

İndirme Linki: http://1tk.us/uWc

RAR ŞİFRESİ: www.gezginler-tamindir.blogspot.com

Windows 8 Activator Full İndir

 

Windows 8'i aktive etmek ıcın kullanılan programı alttan tek link şekilde indirebilirsiniz..


Windows 8 64 ve 32 Bit Güncel Serial


Windows 8'in 64 ve 32 bit surumlerının guncel serıallerını asagıda bulabılırsınız..

Windows 8 Pro Key

TK8TP – 9JN6P- 7X7WW- RFFTV- B7QPF

DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

6RH4V-HNTWC-JQKG8-RFR3R-36498

4Y8N3-H7MMW-C76VJ-YD3XV-MBDKV

Producet Key

Product key: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Product key: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Windows 8 Pro Full İndir - 64 ve 32 Bit + Enterprise 32 ve 64 Bit

 


Windows 8'i full olarak ındırmek ıcın asagıdakı linke tıklayarak 32 ve 64 bit olarak beraber ındırebılırsınız..


İndirme Linki 32 Bit Pro: http://1tk.us/5Ur
İndirme Linki 64 Bit Pro: http://1tk.us/5Us

----------------------------------------------------

İndirme Linki 32 Bit - Enterprise: http://adf.ly/K7oD3
İndirme Linki 64 Bit - Enterprise: http://adf.ly/K7o8y

----------------------------------------------------

Serial Key Windows 8: BN3D2-R7TKB-3YPBD-8DRP2-27GG4
Serial Key Windows 8 Pro: NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4

----------------------------------------------------

Serial Key Windows 8 Enterprise: 3HBY3-3GNXP-22R96-CCMCB-HT67C
Serial Key Windows 8 Enterprise: KGQND-Q2HH6-XHXHC-89VWW-82KVC


----------------------------------------------------

NOT: Windows 8 Pro linklerine tıkladıgınızda 15,80 kb olarak gorunebılır.Remote aktarım oldugu ıcın oyledır. İndirmeye basladıgınızda duzgun ınecektır. Saygılarımla..


NOT: İndirdiginiz dosyalar İSO formatında iner. Bu yuzden bılgısayarınıza Daemon Tools programını kurmanız sarttır.